onsdag den 24. maj 2017

Syaften d. 17. maj 2017 og en invitation

Sidste syaften i denne sæson - men først lidt praktisk information: Anne-Leila beder om at vi først indbetaler kontingent for næste sæson til august - du kan sagtens lægge betalingen klar i din netbank, men sætte betalingsdatoen til den 1. august fx.

Derudover - hvis du gik glip af det fantastiske foredrag med Filppa Gaardboe og Jette Schiøtt om deres tur til USA og Pennsylvania, så har du nu muligheden igen! Det er allerede på tirsdag:

Tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 18.30, i Gilleleje Gamle Rådhus, Vesterbrogade 54. Pris incl. kaffe og kage 125 kr.

Dette spændende foredrag handler om Jette og Felippas rejse i 2013 til Pensylvania. De fortæller om de mennesker de mødte, Amish-folket og deres helt særlige asketiske og traditionsbundne levevis midt i det pulserende USA. Og de fortæller om de fantastiske butikker og stoffer man næsten kun finder i Amerika, hvor enhver familie med respekt for sig selv har patchworktæpper. Samtidig viser de 25 – 30 tæpper , som alle er syet af de stoffer de hjembragte fra deres rejse, så der bliver rigtig meget at se på. Jette Schiøth og Felippa Gårdbo skrev i 2013 den inspirerende bog "Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig". De vil i anledning af foredraget i Gilleleje medbringe bogen og deltagerne vil kunne købe den til særpris 100 kr. Foredraget tager ca. halvanden time, hvorefter der er afsat god tid til spørgsmål og til at se på og nyde alle de medbragte tæpper.

Arrangør LOF-Gribskov ved Anette Mikkelsen, tlf. 4830 1621 Henvendelse gribskov@lof.dk, Skynd jer at købe billetter, da salget naturligvis foregår efter ”først til mølle” princippet. Max 50 pladser.


Nu til syaftenen: Vivi har taget billeder. Først Annelises lille søde tæppe "Sommerfugle og andre smådyr" med de fineste broderier med alle mulige stingtyper - lært af Rosane:Hanne P.'s japanske lygter - et sengetæppe til hendes nabo - tæppet har også været på facebook og er blevet rost til skyerne!


Luisa har syet Helene Juul's Hollandsk Blå:


Sikke et arbejde med alle de mange broderier:Vi ses enten d. 17. juni til udflugten eller til august - husk at første gang er onsdag d. 9-8!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar