søndag den 20. august 2017

Sæsonstart og syaften 9. august 2017


Af hensyn til de ferierende i starten af august, så ventede vi til den 2. onsdag i måneden med at mødes. Mon der ville komme mange? Vejret var faktisk godt den dag og aften... Men jo! Vi var faktisk 21 sypiger, der var friske på hyggeligt samvær.

Vi starter i broderi-afdelingen, først med et kig i en lækker samling af broderitråd på spoler - jeg kan desværre ikke huske hvis det var - måske Hanne M.'s?Annelise er bidt af en vild broderi-nål og er i gang med nogle søde og tøsede motiver:

Birthe har syet dækkeservietter i noget smart stof, der har borter og motiver trykt på - hun har også lavet indkøbstasken:


Hanne P. kender vi som en flittig dame og igen har hun et færdigt tæppe med. Hun har brugt en balipop hun har vundet hos Speich til Quiltrally. De smalle sorte adskillelser gør den store forskel:


Hanne P har også syet bokse, en slags genbrug! Det quiltede blå stof er fra en vest hun engang har syet i Kronborgquilterne efter et kursus:


Jette C. har syet på bonruller og lavet et babytæppe. Jeg er ikke sikker, men måske til mødrehjælpen...


Også et blåt og et lyserødt i strimmelteknik:Denne her kasse kunne jeg ikke stå for - Mariann har riet på kvadrater så de er klar til sammensyning. Lækkert lækkert...


Man spør' sig selv hvad hun ellers har hjemme på hylden siden det er nødvendigt at mærke æsken op???


Vivi har brugt nogle søde broderier i et sæt dækkeservietter i douche grå farver. Smukt!Vi ses igen på onsdag d. 23. august, og i september er vi tilbage med 1. og 3. onsdag i måneden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar