søndag den 9. april 2017

Syaften d. 5. april

Ella har syet Lucy Boston - hun har syet den på amerikansk og hun har ikke mærket af med streger eller prikker på vrangsiden af stoffet! Hun er bare så dygtig! Superflot er det blevet - Beo Beo har quiltet det.


Sidste år fik vi en gave i klubben - en quilteramme og en UFO fra en sød dame, der ikke syede patchwork længere og som synes at vi skulle have hendes ting.  UFO'en er nu blevet lavet færdig - Ann-Leila har quiltet den superflot imellem og rundt om alle stjernerne, og Hanne Pihl har sat lukkekant på. Nu bliver det lille fine tæppe doneret til Margaretagården, børnehjemmet i Hornbæk:


Borghild har begået en geni-streg - hun har syet et legotæppe til sine børnebørn i Norge. Opgaven fra svigerdatteren lød: Lav et tæppe som de kan lege med lego på, og når de ikke gider mere, så skal det let kunne samles sammen og hænges op i en krog i loftet. Derfor har Borghild efter quiltningen af tæppet, monteret metalringe rundt i kanten af tæppet og ført en line på ca. 6mm i diameter igennem. Nu er det let at hive i snoren, binde en knude og hænge bylten med legoklodserne indeni op på krogen.


Navnelabel på bagsiden - selvfølgelig på norsk:


Ruth har syet en Catch All Caddy til sine "børnebørn", nemlig to hunde, en hanhund og en hunhund. Alle mulige hundestoffer er brugt for at få nok:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar