lørdag den 25. marts 2017

Syaften d. 15. marts 2017

Alle har fået en mail om sommerudflugten d. 17. juni - husk at tilmelde dig ved at indbetale 100 kr på klubbens konto!

Kalenderen er opdateret med datoer for sæsonen 17-18!

Her nogle billeder fra syaftenen midt i marts, hvor vi også fik besøg af Annika, Ann-Leilas træner. Annika lærte os nogle øvelser så vi kan smidiggøre og holde vores fingre, håndled, arme og skuldre ved lige og dermed forhåbentlig bruge dem så længe vi har brug for det!


Alle var med på løjerne og det så altså sjovt ud når alle ca. 25 fremmødte stod og vrikkede og flagrede med hænder og arme!

Annette havde sit bud på Jette Schjøtts Baltimore-tæppe med - Annette er i fuld gang med håndquiltningen. Borten er bare så flot og applikationerne er så fint lavet:


Det er også Annette med det røde soldatertæppe fra bogen Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig. Det er dristigt valg af bortstof, men hvor passer det bare godt til stjernerne! Stjernerne er syet på amerikansk.


Mariann er helt færdig med sin version af Baltimore-tæppet - superflot og lækkert quiltet:


 Hanne P. har syet All Moma Quilts Fru Christof:


Og et matchende etui til batteri-Ott-Lite-lampen, lækker stiv med Soft and Stable som mellemfoer:
Vivi er vild med AnnaKA. Men jeg ved faktisk ikke om dette også er et AnnaKa-mønster? En sød mappe til igangværende broderi.


D. 10. marts var Hannes Netbutik på besøg i Helsingør Hallen. Jeg kørte forbi, ikke fordi jeg skulle have noget, jeg ville bare kigge om der var kunder hos Hanne. Det skal jeg lige love for der var! Køen stod ud igennem hallens cafe og helt ud i forhallen. Der var nok 30-45min ventetid i køen! Folk kom langvejs fra - jeg hørte at nogen var kørt helt fra Skælskør! Også Kronborgquilterne var rigt repræsenteret, og jeg tror at Hannes bil må have været temmelig meget lettere da hun vendte snuden mod Vejerslev igen.1 kommentar:

 1. hej
  1000 tak for de meget fine ord og tak for en helt utrolig dejlig dag i det solbeskinnet Helsingør - super dejligt at besøge jer og håber snart at komme igen.
  Og ja bilen var let at køre hjem... smiler...
  Kærlig hilsen Hanne
  www.HANNES-patchwork.dk

  SvarSlet