mandag den 21. juni 2021

Syaften d. 2. juni '21

OBS - den tjeneste der sørger for at sende notifikation til din mailadresse (hvis du har tilmeldt dig dette her på siden) når der er et nyt indlæg - den stopper med at virke fra juli 2021. Derfor vil du derefter ikke længere få en mail når der er nyt på bloggen, og du må selv holde øje med den.

Det lykkedes for os at mødes inden sommerferien! Vi var vist 12-13 ialt der trodsede varmen og mødte op i minicentret. Vi talte om vores solide økonomi efter næsten et år uden aktiviteter, og vi besluttede at følge Ann-Leilas forslag og arrangere en bustur til patchworkforeningens træf i august. Der er sendt en mail ud om dette for et par uger siden. Bus-aftalen er i skrivende stund på plads, og vi tager afsted søndag d. 29.8 kl 7 om morgenen!

Nå - men der skete det jeg forudså - jeg har desværre glemt hvem der har lavet flere af de meget flotte tæpper der blev vist frem denne aften. Så nu sætter jeg ikke navn på nogen af dem og I får billederne uden kreditering af kunstneren - det må I bære over med:

Barnevognstæppe - syet af resterne fra det næste flotte labyrinttæppe med bilen:



Dear Jane i Kaffe Fassett-stoffer - dog kun med 9x13 kvadrater i stedet for 13x13 i originalen:


Superflot kompas-medaillon med skibe i hjørnerne:


Cirkeltæppe med mandala-broderier. SÅ lækkert - se også en af mandalaerne tæt på:





Igen: Lækre, detaljerede broderier i cirkler - så flot afstemt med farverne i stofferne omkring:




Store sekskanter syet af rester fra kassen - sjov detalje med hjørnerne der følger sekskanterne:


Mon ikke der er en pige der vil være glad for dette virkelig søde tæppe med SunBonnet-broderier? Lækkert...:





1 kommentar:

  1. T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Shirt
    Discover the T-Rex's T-Rex's T-Rex's benjamin moore titanium T-Rex's T-Rex's T-Shirt ti 89 titanium calculator by T-Rex's T-Rex. With a top rainbow titanium cap design microtouch titanium trim that is durable enough for your wrist, it's dental implants ideal

    SvarSlet