torsdag den 1. februar 2018

Sy-sammen-dag lørdag d. 24. februar kl. 9.30-16(ish)

Vil du være med til at hygge, grine, pjatte og koncentrere dig en dag i kreativt samvær med andre ligesindede?

Så kan du melde dig til at være med til en sy-sammen-dag i Kronborgquilterne, hvor vi hjælper hinanden med at lave en sy-mappe/taske efter Atkinson Designs mønster Classmate (efter et forslag fra Vivi!)

Her er min udgave:


Mål lukket: 7"x12"x1" - åben: 12"x21"


Stofforbruget er i mønstret angivet til ½yard (ca. 45cm) af tre forskellige stoffer. Jeg har brugt lidt fra lageret og jeg vil tro at man kan bruge 2+1+1 Fatquarter og have nok. Derudover skal der bruges et stykke Soft&Stable (21"x12"), noget tyndt vlies med lim, endnu tyndere end det man bruger til dækkeservietter, noget klar vinyl til lommer, 2 lynlåse, en D-ring og en karabin-hage. Mere præcis liste til dem der melder sig.

Mønstret kan købes via Helene Juul, men hun havde udsolgt da jeg bestilte, så jeg endte med at købe det på Amazon. Men måske har Helene fået det igen. Målene i mønstret er i inch, det er for de lidt øvede og du skal bruge din symaskine og meget gerne en overtransportør, hvis din maskine har det.Under alle omstændigheder laver jeg en let forståelig pixi-udgave på dansk som I får på dagen og jeg hjælper jer!

Hvis du vil med, skal du tage stilling til om du vil have karabin og d-ring i blankt sølv, gl. messing eller "gun metal" (sort/gråligt metal) - og så melde dig til ved at indbetale 100kr på klubbens konto. Ved indbetaler skriv dit navn og farve på metaldelene, så sørger jeg for at karabiner og d-ringe er klar til dig i den rigtige størrelse - hvis du vil have mere end ét sæt metaldele, så indbetal yderligere 10kr for hvert sæt du vil have.

Eksempel:
Indbetaling 100 kr Indbetaler: Marie gl. messing
Marie får ét sæt metaldele i gl. messing
eller
Indbetaling 120 kr Indbetaler: Marie gunmetal
Marie for tre sæt metaldele i den sort/grå farve

Håber at I synes det lyder spændende!

1 kommentar:

  1. hvor er den blevet flot.
    Glæder mig til vores hyggelige susammen lørdag d. 24. febr.

    SvarSlet