søndag den 29. januar 2017

Kom og ta' med hjem!

Lørdag d. 28. januar ringede telefonen: Tidligere KQ-medlem Lillian Kapel's lejlighed er ved at blive tømt og niecen ville høre om vi er interesserede i at overtage en masse af Lillians patchwork- og broderiting. Lillian er flyttet på plejehjem og derfor er der brug for at rydde ud i hendes ting. Jeg kørte afsted til lejligheden i Trykkerdammen, og hold-da-op - der var meget! Min bil var fyldt til bristepunktet med kasser og sække, og det var egentlig ret uoverskueligt.

Søndag kl. 11 havde jeg tilkaldt ekstra hjælp til grovsortering af tingene. Hanne P og Merete mødte op og vi stod udenfor i kulden for ikke at få det hele indenfor. Vi vidste ikke om det var meget støvet og beskidt...

Det viste sig at være en guldgrube af spændende ting fra et langt liv med håndarbejde.

Vi lavede nogle "borde" af bukke og en dør så vi kunne få tingene ud af kasserne og få et overblik over hvad der var værd at gemme, og hvad der kunne smides ud med det samme.


Der var 3 flyttekasser med bøger! Nogle af dem var der to af - og mange af dem er rigtig fine og brugbare. Vi har sorteret en god portion fra, der bliver kørt til antikvariat eller genbrugsen, det er dem vi vurderede at ingen i Kronborgquilterne ville interessere sig for. Men resten - og der er virkelig mange - de er pakket i kasser og kommer med til syaften på onsdag d. 1. februar. Vi lader dem stå et par gange, så alle får chancen for at se på om der er noget der kan bruges.


Der var også et lille udvalg af linealer, broderi- og quilterammer, æskeskabeloner (Gittes æsker) og skæreunderlag.

Og så var der broderi-tråd, både DMC, kunstsilke, perlegarn, nåle, redskaber og alskens småting. Vi har sorteret og pakket det, så alle kan se på det på onsdag.


Kom glad og tag med hjem - jo mere I tager, jo mindre skal vi skille os af med på anden vis!

Der er også stof (det har jeg ikke billede af), både store og mindre stykker. Alt er rent og pænt og det kommer fra et ikke-ryger-hjem!

Tusind tak til Lillian og hendes familie, der har tænkt på at vi bliver glade for sådan en gave!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar