torsdag den 16. januar 2014

Fantastisk aften med foredrag og tæpper

Næsten alle Kronborgquilter-pigerne var mødt op denne aften - vi havde glædet os, og jeg tror at alles forventninger blev indfriet + lidt til!

Filippa Gårdbo og Jette Schiøth var kommet og havde gjort klar til en hyggelig aften i selskab med gode historier fra deres rejse til Pennsylvania i 2013 og så selvfølgelig en masse flotte tæpper.


Aldrig har medlemmerne af klubben siddet så stille og bare lyttet. Men der blev også grinet, fx når vi hørte om Amish-mændene og deres snak og frisurer, og der blev udbrudt Åh og Næææ når historierne blev krydret med tæpper, der blev foldet ud og vist frem. Vi fik mange ting at vide om inspirationen og de valg af mønstre og farver som de har truffet da tæpperne blev designet - meget mere end man kan læse sig til i bogen Patchworktæpper.

Jette fortæller om Amish-kvindernes kyser

Den tavse og betagede flok - hele 34 var mødt frem!
Jeg fik lov at tage et enkelt billede af tæpperne de viste frem - jeg valgte dette med trådtrisser og fingerbøl og quiltemønstre med sy-temaer; det var det sidste tæppe Filippa og Jette viste frem og samtidig var det også et tæppe, der beviste at reproduktionsstoffer ikke kun er støvede og dystre farver - der kan også være pang og knald på:

Tæppet er også med i bogen
Efter foredraget var der kaffe og hjemmebagte lækre kager - vi var mange der havde medbragt vores eksemplar af bogen og fik dem signeret. Filippa og Jette havde en kasse bøger med til salg og der blev udsolgt! Så mon ikke der snart kan ses nogle påbegyndte projekter i klubben med inspiration fra den flotte bog???

Filippa har sendt os nogle praktiske oplysninger om rejsen, hotellet osv. Du kan se dem her.

Stor tak til Ella og Jette for at få aftalen med Filippa og Jette i stand - og tak til Ella og Anna, der sørgede for det praktiske på aftenen med kager og kaffe og opstilling!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar