torsdag den 19. april 2012

Forringet billedkvalitet

Okay - jeg kan lige så godt bryde sammen og tilstå - jeg er ikke stolt af dette indlæg. Til onsdagssyning i Kronborgquilterne d. 19. april var der mange der havde helt eller næsten færdige ting med at vise frem for kameraet. Og så møder jeg op med et kamera, der næsten er fladt på batteriet. Puha Marie! De første billeder der blev taget var gode nok.

Ellas helt færdige samplertæppe var med, så vi kunne se quiltningen:


Ella er en meget modig dame! Dette er bagsiden på Ellas tæppe med de bittesmå sekskanter. Toppen med de over 6.000 minisekskanter har tidligere været vist her, men billederne fra denne dag var alt for uskarpe at vise frem. Sekskanterne på bagsiden er syet af fleece fra Jysk og de er i modsætning til toppen meget store. Hver sekskant er på størrelse med en middagstallerken!
Merete A.'s sytaske, syet af balistoffer fra USA. Stor og rummelig og meget flot!


Pias fantastiske nålepude. Den er syet af noget kinesisk stof fra et billede, som Pia ikke brød sig om - men som nålepude er det superflot. Guldet og glitteret passer bare så flot til alle de mange nåle, så det måtte vi lige vise frem:

Jeg har desværre været nødt til at kassere en del billeder, bl.a Jettes flotte sæt stjerne-dækkeservietter i reprostoffer - øv!

De næste billeder er ikke særlig gode, men man kan dog få en ide om de flotte produkter:

Jettes tæppe i balistoffer (Balipops):

Luisa er i gang med at sy alle sine Sun Bonnet Sue-blokke sammen til et tøse-tæppe:


Marianns tæppe til et mandligt familiemedlem, der har købt hus i Sverige og som interesserer sig for jagt. Det er lavet af et sykit fra Butik Paradiset i Slangerup, men Mariann har skiftet nogle dele ud med stofprint med billeder af tæppets kommende ejer og hans hund:


Vivi havde den færdige top af "Bamsetæppet" med, så hun kunne få hjælp til at lime:


Pia var ved at sy lukkekant på dette sjove tæppe, der skal være færdigt til næste søndag. Det er en konfirmationsgave til en pige, der læser mange bøger og interesserer sig for friluftsliv. Blokkene er med motiver af skov, telte, dyr og kanten rundt er bogrygge:


Undskyld - jeg skal nok huske at lade batterierne op til næste gang jeg skal tage billeder!

PS. Husk at mellemdøren fra garderoben og selve salen har en smæklås - vi fik låst nøglen inde og måtte en tur hjem til Ann-Laila og hente den anden nøgle for at komme ind igen, så vi derefter kunne låse yderdøren... pyha - det blev en lang aften, men så lærte vi (jeg) det!

1 kommentar:

  1. Wow, hvor er I bare produktive. Sikke nogle skønne ting I har fået lavet.
    Marianne fra stofmutter.blogspot.com

    SvarSlet