torsdag den 16. februar 2012

Vinterferie-syaften

En onsdag i vinterferien er der mange, der har feriebørn på besøg, og det var nok en medvirkende årsag til at vi kun var 17 til syaften onsdag d. 15.2.

Edle havde syet sit superflotte bud på 2011-BOM'en fra Patchworkhuset - nu er den syet sammen. Hun er så dygtig og den er syet så flot! Edle har valgt ikke at lave stolperne i forskellige stoffer ligesom Ella også har gjort; Ella sandwichede sin sampler sidste gang vi mødtes. I Patchworkhusets udgave er stofferne i stolperne meget forskellige, og det kan let se lidt rodet ud.


Ella havde sin fantastiske blomstereng med. Sekskanterne er bittesmå (inch-str) og tæppet består af 6.155 sekskanter! Det er næsten lige så flot på bagsiden. Ella havde limet stofferne på papskabelonerne og når pappet pilles ud, falder sømrummene pænt ind på plads igen og det ser faktisk flot ud.


Det sammenfoldede stof oppe i toppen er det der skal sys på som kant. Mange af blomsterne er syet med søgte motiver, dvs. sekskanterne rundt om midterfelterne er præcis ens og det giver en rigtig flot effekt.

Mht. Rita Strange-kurset på lørdag: Der er 7 deltagere på kurset, hvor vi mødes i Fiolen senest kl. 10. Hanne bager nogle boller og der bliver lavet kaffe og te. Husk madpakke til frokost!

Deltagerne er: Ella, Mie, Ann-Laila, Hanne Pihl, Lis, Marie og Matilde. Hvis der er flere interesserede, så kom endelig! Du kan læse om kurset her.

Næste gang (d. 7.3) er der tur til Patchworkhuset i Brøndby. Dem, der ikke har aftalt at køre direkte, mødes ved Fiolen kl. 18.00, hvor vi fordeler os i bilerne.

Adressen på Patchworkhuset er: Brøndbyøster Torv 12, 2605 Brøndby.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar