torsdag den 2. februar 2012

Rekord-mange til syaften

Onsdag d. 1. februar blev muligvis en rekord-aften i KQ! Der blev talt 32 fremmødte medlemmer - det er superflot og så på en meget kold aften. Til gengæld var der masser af smukke tæpper at lune sig med: (husk at du kan klikke på billederne for at se dem større)

Annettes bali-tæppe i pangfarver. Fantastisk i en mørk tid:
Mie var på kursus med Kaffe Fasset hos Butik Paradiset i 2011. Mr. Fasset har selv lagt felterne op som han synes de skal sættes sammen, men Mie er ikke selv vild med forløbet. Derfor har hun lavet endnu et tæppe med samme stoffer, men hvor forløbet ned gennem tæppet er anderledes. Desværre havde Mie ikke dette tæppe med, da det hænger hjemme på væggen.
Mie havde en stor pose godter med - her er det en kombi af balistof og Fassett-stof i S-blokke:


Og igen er det Mie, der har samlet prikkede stoffer i flotte farver og brugt dem med X-block-skabelon:

Edle har syet det grøn-hvide tæppe med cirkler, Ella har quiltet det for hende på maskine. Det mangler lukkekanten:

Ella havde ingredienserne til en god sandwich med - hun fik limet denne flotte sampler:

Vivi havde sit "bamsetæppe" med (som slet ikke har bamser på, men sykittet er købt hos Bamsebo). Hun havde brug for gode råd til hvordan hun skal quilte det - mange gode forslag og meninger kom frem.

Vivi havde også fået syet den søde toiletpung i japanske stoffer færdig - billedet er ikke så godt...


Sidste gang så vi Pernilles Clover-nålesliber (øverst til venstre). Pernille fik en god ide og har været kreativ derhjemme: Hun har taget nogle lege-mønter og limet dem om ståluld og filt og ta-da: En hjemmelavet nålesliber! Mange medlemmer skulle have sådan en med hjem!

Mie havde også lidt "småting" med - her er det en rund barghello, syet som en sommerfugl:


... og Mie's ugle-dækkeservietter:

Så - ikke flere billeder i denne omgang!

Der er nu 8 - måske 9 tilmeldte til kurset med Rita Strange - meld dig endelig, det bliver superspændende! Og det er billigt: 200 kr for 6 timers undervisning! Du kan betale ved at overføre beløbet til klubbens konto med angivelse af navn og kursus18-2. Du ser kontonummeret på fanen Om Kronborgquilterne og Kontakt. Alternativt betales kontant til Ann-Laila.

Læg mærke til den nye fane på bloggen: Lidt_af_hvert. På denne side har jeg lagt opskriften på Mies tatarsauce vi fik til julefrokosten som tilbehør til silden - den var go'! Nedenunder finder du Kirstens opgave med bynavnene.

1 kommentar:

  1. Dejligt at se så mange flotte projekter og en masse glade sypiger. Det ene tæppe flottere end det andet.

    SvarSlet