torsdag den 8. oktober 2020

Syaften d. 7. oktober

Der var sunde(re) kanel-muffins, der var sunde(re) små snack-bidder ála snickers og der var aldeles usund ølkage med smør. Og der var 12 sypiger der ikke kunne undvære at mødes for at hygge-sy.

Vi har besluttet at aflyse vores julefrokost d. 2. december – vi kan ikke arrangere det sådan at vi kan sidde med tilpas afstand, servere noget mad hvor vi ikke risikerer smitteoverførsel og samtidig have det rart og hyggeligt. Derfor følger vi trenden alle andre steder og siger: Julefrokost – det er noget vi glæder os til, når verden er blevet normal igen.

I øvrigt kan vi fortælle at rengøringen af lokalet og toiletterne var tip-top – og der er kommet nye el-kedler og en fin dobbelt kaffemaskine.


Vigtig info vedr. Rosane-kursus søndag d. 15. november:

Vi regner med at broderi-kurset med Rosane (og Charlotte og Andante-butikken) bliver gennemført som planlagt. Vi har vurderet at vi max kan være 15 på kursus for at der også er plads til Rosane, Charlotte og butikken i lokalet.

Det koster 200kr at deltage, og du tilmelder dig ved at indbetale på klubbens konto senest d. 23. oktober!

Registrerings nr. 5050 (Jyske Bank)
Konto nr. 1502798

Hvis der er for mange tilmeldte, så trækker vi lod om pladserne - der er ikke noget med først til mølle. Det er det mest retfærdige, da vi ikke kan se rækkefølgen af indbetalinger på samme dato. Dem der evt. ikke får en plads på kurset, får selvfølgelig det indbetalte beløb retur.

Se mere om Tante Andante

Se mere om Rosane (instagram: søg efter @rosanepaivamortensen )

Til slut billeder af de fine gæs som Hanne P har syet til tvillinge-niece-pigerne:

 
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar