onsdag den 26. juni 2019

Syaften d. 15. maj og slut for denne sæson


D. 15. maj var sidste ordinære syaften i 2018-19-sæsonen og først var vi alle sammen vilde med Ann-Leilas to gravhunde, der er lavet til et skilsmissepar, der nu desværre må undvære deres lille gravhund Herman, der ikke er længere. Nu får de begge en Herman-tøjhund de kan kramme med ☺



Anna har en færdig grøn top til et tæppe til sit barnebarn - vi ser det ikke færdigt, da det skal gives væk i sommerferien:

Udflugten d. 16. juni gik til Korsør - Kreativt Midsommermarked - men jeg glemte desværre helt at tage billeder fra turen.

Til gengæld huskede jeg det ugen efter - d. 22. juni var vi 7 der tog turen over sundet og kørte til Quiltpassion - en superhyggelig lille butik ca. 25-30 km fra Helsingborg. Du kan kun komme dertil hvis du har bil med ☺

Butikken og kursusstedet ligger på en gammel svensk gård, hvor Åsa der driver stedet tidligere har boet med sin mand. Nu er der kun butik og kursussted - og overnatningsmuligheder - i det sjove gamle hus, og masser af ting der ikke altid er så lette at få fat på i Danmark. Bla har hun et stort udvalg af mønstre, soft-and-stable og alle metal-delene til By Annie-taskerne, alle Sue Daley-skabeloner, og masser af finurlige dimser. Hun har ikke særlig meget stof. Pga. den lave kurs på svenske penge er der også noget at spare.


Da vi havde handlet færdig spiste vi vores medbragte mad i den gamle have i bagende solskin!


Tak for denne gode sæson - vi ses forhåbentlig d. 21. august til den første syaften, og husk at tjekke kalenderen for de lørdage der er sat af til arrangementer - som du måske selv er med til at putte indhold i!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar