tirsdag den 9. oktober 2018

Syaften d. 19. september og 3. oktober

Ja - jeg ved godt at jeg ikke altid når at lægge billederne op fra syaften - men her kommer de fra de sidste to onsdage:

Først er det Ann-Leila, der har syet et fantastisk flot - smukt og utroligt regnbue-tæppe til sin datter. Det er lige flot på for- og bagside, så det er egentlig to tæpper i et:


Laila fra Baliquilt har skåret strimlerne til "forsiden" og så er det syet med Barghello-teknik.

Bagsiden er lavet med resterne af strimlerne i et kors i midten og så med en rigtig flot metervare, der passer så fint til tæppet i hjørnerne:


Jette C. har været meget flittig imens hun har siddet derhjemme med to (2!!!) brækkede ben.
Først en top som Vivi egentlig har syet men som hun ikke havde lyst til at lave færdig. Jette har quiltet den så fint med roser og borter:


 Jette kunne godt bruge symaskine med de dårlige ben, så det er også blevet til tre strimmel-tæpper. Virkelig flotte og strimlerne er købt for få penge hos Yvonne:
Lene har syet vægophæng med hekse-halloween-motiver. De er altså sjove:


Denne her minder mig om Pippi:


Jeg (Marie) har ligesom andre i klubben syet tasker/punge efter mønster af Aneela Hoey. Først Inside Outside Pouch: ... og ZipUpTray Pouch, der får en klap i/klap ud-effekt pga. det meget stive mellemlag (det er fra Helene Juul Design men endnu ikke på hendes webshop. Hun kalder det "det stive stads")Jeg har også syet to ny betræk til vores sofapuder i køkkenet - de var også med til fremvisning i KQ. Som snor i kanten (piping) har jeg brugt 5mm flagline fra Silvan, det er i nylon og kryber ikke og det koster 40 kr for 20 meter.


De fire "toppe" er maskinquiltet med det samme vlies som vi bruger til dækkeservietter og tynde tæpper inden de syes sammen to og to med piping. 


Jeg bruger metoden der vises i disse videoer til at montere puderne med piping og lynlås:
Del 1
Del 2
Del 3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar