torsdag den 7. juni 2018

Sommerudflugt til Kreativt Midsommermarked 2018

På en meget varm dag i juni - den 2. juni helt præcist - var vi 21 der stod klar ved Snekkersten Station for at komme med Adrians Bus til Korsør. Kreativt Midsommermarked med udstilling og masser af butikker var vores mål, og hold da op vi blev mættet med indkøb, kræs for øjnene og masser af sol og hygge.

Først får I lige et par billeder af Ann-Leilas meget flotte og færdige tæppe som skulle afleveres til bonus-datterens 40 års-fødselsdag - jeg tog billederne på Ann-Leilas arbejde hvor jeg skulle hente vores deltager-bonus-penge dagen før udflugten:Ann-Leila meldte sig med en sms da vi var på vej hjem med bussen: Fødselaren var blevet meget glad og rørt over den fine gave, så de havde vist nok tudet lidt begge to ☺

Jeg fik kun taget billeder, da vi mødtes i gården ved Kulturhuset og viste indkøb frem:

Læg mærke til de mange lyserøde poser *Tante Andante* ☺


Tak for en god tur - og tak for en dejlig sæson - vi ses igen efter sommerferien, første gang d. 8. august (obs det er den anden onsdag i måneden!). Husk først at indbetale kontingent for næste sæson i august - du kan sagtens oprette betalingen i den netbank nu, men først sætte den til at blive betalt d. 1. august!

1 kommentar: