lørdag den 5. maj 2018

Syaften d. 2. maj

Denne syaften var lidt sløj hvad angår færdige ting til fremvisning - men den ene ting der var - den er rigtig flot og temmelig stor! Merete har syet det meget lækre sengetæppe efter et mønster fra klassikeren i klubben: Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig.


Farverne er lækkert afstemt brune, beige, blå, indigo og shirtings - mange af dem fra en æske med blandede stoffer fra Ann i Patchworkhuset.

10-11 af os ses på søndag til Rosane-kursus!

Vedr udflugten d. 2. juni: Vi besluttede denne aften at vi sørger for frokost på klubbens konto - ligesom sidste år. Dvs. du skal senest fredag d. 11. maj melde dig til udflugten ved at indbetale 100kr på klubbens konto. Det er din adgangsbillet - og når vi sidder i bussen d. 2. juni får du de 100 kr retur som deltager-bonus! Når du er tilmeldt, så sørger vi for bestilling af frokost, så vi let og hurtigt kan få det udleveret.

Vi tager afsted fra Snekkersten Station kl. 8.30 og er i Korsør ca. kl. 10.30. Der er afgang igen fra Korsør ca. kl. 15 - dvs. du har mere end 4 timer til at shoppe vildt i butikkerne på markedet og se på udstillingen. Vi er tilbage i Snekkersten ca. kl. 17.

Deltagende butikker på markedet (kopieret fra www.kreasommer.dk):

Ingen kommentarer:

Send en kommentar