lørdag den 17. marts 2018

Syaften d. 7. marts


Allerførst de vigtige ting:

Udflugten i år går til Kreativt Midsommermarked i Korsør d. 2. juni, hvor vi kan svælge os i masser af butikker og dejligt samvær! Indbetal 100 kr på klubbens konto - så ved vi at du vil med - skriv dit navn-udflugt. Når du møder op på dagen, så "vinder" du 100 kr i deltagerbonus - er DET ikke fantastisk? Vi finder lige ud af om vi kan lave noget tilsvarende med mad igen i år som vi gjorde sidste år, hvis det er muligt, så melder jeg ud her vedr. betaling for dette. Læs mere om markedet her!

Søndag d. 6. maj kommer Rosane og Charlotte fra Tante Andante igen og lærer os mere om stichery og broderi. Der er ingen begrænsning på antal deltagere, så bare meld dig til! Det koster 200kr for en hel dags kursus - det er billigt! Indbetal på klubbens konto og skriv dit navn-rosane, så ved vi at du vil med.

Til syaften havde Lene sine hjemmegjorte trusser med - de er da smarte!


Lørdag d.24. februar var vi en gruppe på 10 piger der mødtes og syede ClassMate-symapper. Til denne syaften var 6 af de færdige resultater med til fremvisning - sjovt at se hvor forskellige de er:


Vi havde en skøn dag og vi hyggede os gevaldigt med det. Nogle har taget mappen i brug til igangværende projekter!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar