lørdag den 12. november 2016

Invitation til Julefrokosten 2016

Med hastige skridt nærmer vi os juleafslutningen, som mere præcis er den 7. december i år hvor vi mødes kl. 18.00 i Fællessalen.

Jeanette, Bente og Vivi har besluttet, at vi i år skal nyde 2 stk. luksus smørrebrød fra Slagter Baagø. Smørrebrødet er efter eget valg og du kan skrive dine valg på en liste over mulighederne til næste syaften d. 16. november.

Til kaffen vil der være hjemmebag – så alle skulle have mulighed for at blive mætte.

Drikkevarer medbringer I selv – som vanligt.

Prisen for hele herligheden er 75,00 kr. pr. person, som du indbetaler til klubbens konto senest d. 17. november. Registrerings nr. 5050 (Jyske Bank), konto nr. 1502798.

I bedes alle krydse af på listen – uanset – om I tilmelder jer eller ej. Så er vi sikre på, at alle har set listen. Hvis du ikke var til syaften d. 2.11 og du ved at du heller ikke kommer på onsdag d. 16.11, så må du meget gerne sende en mail til Jeanette jho43@helsingor.dk og give besked om du kommer og meget gerne også hvilke to slags smørrebrød du kan tænke dig.

Vi 3 piger håber, at rigtig mange har lyst og tid til at ønske hinanden en glædelig jul.

Julehilsner fra
Jeanette, Bente og Vivi

PS. Selvom vi holder julefrokosten d. 7. december, så vil der være syaften d. 21. december for jer der har lyst og tid! /Marie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar