torsdag den 18. august 2016

Syaften d. 17. august

Idag sagde vi velkommen til to nye potentielle medlemmer af Klubben: Aase, der bor centralt i Helsingør og lige er flyttet hertil fra Bornholm, hvor hun var med i KlippeQuilterne. Lene, der er nabo til Jette C på Strand Alléen. Vi håber at I har lyst til at komme igen, på  trods af vores løsslupne opførsel. Måske kunne det særdeles lækre kagebord opveje det - øv at jeg ikke fik taget et billede af lagkagerne Jeanette havde lavet!

Vi talte om julefrokosten d. 7.12 og Jeanette, Vivi og Bente har meldt sig som ansvarlige for denne traditionsrige aften.

Rita er indkøbschef i den kommende sæson, så det er hende der sørger for at der altid er kaffebønner, filtre, sukker, "fløde", opvasketabs o.lign i skabet.

Mht sommerudflugten, så var der total stemning for at dropper den afsatte lørdag d. 20. maj - der var så vidt jeg kunne se 100% tilslutning til at udflugten flyttes til d. 17. juni og at vi kører samlet til Kreativt Midsommermarked i Korsør. Vi finder ud af at kombinere det med noget andet i området vi også kan se. Til Midsommermarkedet er der masser af butikker og udstilling og der er gratis adgang. Kalenderen er tilrettet denne beslutning nu.

Det var egentlig meningen at jeg skulle afholde Sy-sammen-dag d. 24. september hvor vi skulle sy en Catch All Caddy

Maries udgave - se mere om den på Maries Blog.

Desværre er der rigtig mange medlemmer der er optaget den dato, så det virker omsonst at lægge et arrangement på den dag. Derfor besluttede vi at flytte denne aktivitet til den næste reserverede lørdag, altså d. 19. november. Dette er også rettet i kalenderen.

Ann-Leila har igen været flittig ved symaskinen - knæ-tæppe til hendes far med Flying Geese i grønne farver:


Bagsiden på tæppet er så hyggeligt. Jeg er vild med hunden med monokel og cigar i flaben!

Ann-Leila fortalte at det er i Stof og Stil de har sådanne paneler.
Hanne P. har syet et slumretæppe i bali og sort - håndquiltet med perlegarn og en lang nål og store sting:Endnu et Hanne P.-tæppe i skønne farver:


Vi startede aftenen med at drikke sjatter fra udflugten, så alle fik en enkelt (eller to!):


Merete fik for snart et par år siden et Livets Træ panel + en masse stofpakker der passede til i fødselsdagsgave. Nu er top, mellemfor og bagside limet sammen og klar til quilt. Mums!


Vi ses d. 7. september!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar