onsdag den 13. januar 2016

Syaften d. 6. januar 2016

Så er vi igang igen efter jul og og nytår. Mange holdt måske stadig ferie, for vi var faktisk ikke så mange - til gengæld kunne vi sige velkommen til et nyt medlem: Malene, der må være Kronborgquilternes nye yngste-medlem!

Malene har hidtil været udpræget symaskine-pige, men nu har hun lyst og mod på at prøve håndsyningens ædle kunst. Malene havde taget materialer med til flag - flag er altid en klassiker, og vi var mange der kunne hjælpe med råd og vejledning. Malene fik syet to perfekte søde flag, og spidserne blev rigtig flotte - det er ellers lidt svært ☺Jeg glemte helt at tage et billede af både fag og Malene...

Hanne P. sad i al ubemærkethed og quiltede på et tæppe, og pludselig måtte vi da se hvad hun havde gang i. Se lige hvor flot, og kun med to typer stof:


Det sort-mønstrede er virkelig pænt med sommerfugle og blomster.

Birte G havde taget en større samling af færdige ting med. Det er alle de Del Hver Dag/Uge som Hannes Netbutik har udgivet igennem de seneste mange år:


Birte er trofast deltager hver gang Hanne Bech laver denne Del Hver... -leg, og det er da blevet til nogle fine ophæng, hjerter, løbere osv.

Husk tilmelding til Jette Schiøth-kurset - se mere her.

Næste gang, d. 20. januar er det Ella der har nøglen i stedet for Marie.
Det er Jette C og Jeanette der har kaffe-kage-tjansen den dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar