fredag den 27. november 2015

Syaften 18. november

Det er nogle produktive piger, der er med i Kronborgquilterne. Men nogen skiller sig ud. Der er et par stykker der altid har fået lavet mere færdigt end alle os andre. Nogen af dem viser deres ting frem her:

Ella har syet det sødeste babyforklæde til hendes søde barnebarn Caroline:


Og en juleløber til spisebordet:Og så har Ella også syet kludeposequilten fra Quilt.dk færdig. Hun har selv komponeret nogle af blokkene, bla. med gamle flakoner og en del af et ærme på en særk fra hendes mor:


Birte er også meget flittig. Her viser hun alle sine julegaver, der er parat til december, bla. siddeunderlag til en bålplads, juledækkeservietter og stofposer.


Puden her er til Birtes barnebarn, der har fået kørekort:Aases flid ligger i de små dele - sikke et arbejde med bittesmå hexagoner. ½" i sidelængde! Og det er slet ikke færdigt endnu...


 Mariann har syet de flotteste dækkeservietter i de smask-moderne kobber-jule-stoffer - de er ovenikøbet også quiltet med kobber-tråd!


 Mariann er også mesteren bag dette fantastiske tæppe i reprostoffer, quiltet delvis af Stjernestoffer, delvis af Mariann selv. Hun siger selv at det var en fejl at lægge to lag polyestervat som mellemfoer, det er blevet for tykt og derfor svært at quilte. Men lækkert - det er det!


Alle dem der var på taske-kursus med Tante Andante hos Yvonne sidste lørdag havde deres færdige produkter med. De er så fine!


Vivi har ryddet ud i ufo-kassen:


To søde toiletpunge efter mønster af Anne Pia Godske. Denne her er en Quilt My Design applikation:


Vi ses til julefrokost d. 2. december og ellers er der også jule-syaften d. 16. december!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar