mandag den 28. september 2015

Sew Together Bag-dag

Sikke en god og hyggelig dag i lørdags! 8 Kronborgquiltere mødtes kl. 10 - godt læsset med symaskiner, sygrej, forberedte stoffer, kager, boller og godt humør!

Vi fik hurtigt gjort klar til fælles hygge-morgenmad:


Bordene blev fyldt med hver deres arbejdsstation med symaskine, skæreudstyr, instruktioner og mønstre:

Normalt når vi sidder sammen til syaftener, så er der snak og grin og masser af larm. I flere perioder i lørdags var der musestille - det eneste man hørte var summen fra maskinerne eller strygejernene der klikkede! Vi var 100% koncentrerede!


Men vi hyggede os rigtig meget og vi arbejde igennem helt til kl. 16.30 - vi kunne slet ikke stoppe. Da vi tog hjem så produkterne sådan ud - de fleste manglede kun at sy den sidste lynlås på:


Mange af os ville være færdige samme dag, så jeg (Marie) fik syet de sidste lukkekanter til lørdag aften og sendte et billede til nogle af de andre.


Snart kom der mms'er retur på mobiltelefonen - her er det Vivi, der også blev færdig lørdag aften med sin søde udgave i grønne, lyse og orange farver:


... og Hanne P, der og havde syet sin flotte model i moderne stoffer færdig, Stofferne er fra Helene Juul fra træffet:


Merete skulle i sommerhus fra søndag morgen, men her mandag har hun sendt mig billeder - hun tog den med på ferie og har fået sin reprostof-model færdig:Når vi alle er samlet igen må vi tage et billede med dem alle sammen på!

Her er forøvrigt min første-syede model, jeg har fyldt med det grej jeg skulle have med på dagen. Der kan godt nok være meget i den taske!Ingen kommentarer:

Send en kommentar