søndag den 24. august 2014

Sæsonstart 2014-15 d. 20. august

Der var fart over feltet på sæsonens første syaften - mange havde pakket sytaskerne og og taget lidt nye færdige ting med til fremvisning.

Ann-Leila er lige ved at være færdig med en gigantisk taske med japansk foldeteknik - flere troede at det er til symaskinen, men det er vist ikke meningen. Mønstret er fra en bog af Anna Pia Godske.


Vivi har for længe siden begyndt på et Dear Jane i røde og grønne farver. Projektet var blevet en UFO, men i samarbejde med Anna er der nu kommet dette søde tæppe ud af det. Anna har monteret og quiltet:


På bagsiden sidder denne fine label, så man ikke glemmer de to der har været sammen om arbejdet:


Edle er godt i gang med slumretæppet "Sommerkranse" fra bogen Sommerens Patchwork. Edle har valgt nogle fine afdæmpede farver til tæppet - mest rester! Det er Ann fra Patchworkhuset der er ophavskvinde til mønstret:


Ella, Annette M og Mariann har været på kursus hos Jette Schiøtt og har syet "Livets træ"-tæppet fra Jette og Filippas bog "Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig". Her er det Annettes blå version - superflot! Annette er i gang med at håndquilte det.


Her er det midterstykket, der er tegnet op til clamshell-quiltmønster:


Her er Marianns røde udgave - og fantatisk smuk og så anderledes end den blå:


Vi glæder os til at se Ellas version!

Vivi har være flittig med broderinålen i sommer - 4 super-søde dækkeservietter med AnnaKa's "Hekseliv". De er så flotte med blonder og mange fine detaljer:Ingen kommentarer:

Send en kommentar