torsdag den 21. november 2013

Syaften 20. november

... og lidt opsamling. Klubbens hoffotograf fik aldrig lagt billederne fra d. 6. november på bloggen, så de kommer først. Dygtige, flittige Ella har begået en bordløber med en særlig foldeteknik vi ikke havde set før:


Ella har meget ofte færdige toppe, mellemfoer og bagsidestof med til syaften, og så bliver to borde stillet sammen så der kan limes. Her er det Ellas færdige top til hendes version af en Farmers Wife, der er blevet limet:

 
 
Rigtig mange kommer hver gang vi mødes og bordene er godt fyldt op med stoffer og grej.
 
 
Nå - så til billederne fra denne uge. Annelise O. er en fantastisk brodøse - her er det viskestykker med maskinsynings-opskrift og håndsyede muffins nederst. Og så tre søde toiletpunge med frihåndsbroderi, både maskin- og håndsyning:


Borghild kreerer præmier til en basar, her bla. et helt utroligt smukt tæppe/sjal i lækkert uld, hæklet i et super flot farvespil:


 Pungen her er syet som en minitaske. Den er kun ca. 10 cm bred og er også en præmie til basaren:


Ruth har syet et stort tæppe til sin søn. Stoffet med sommerfugle rundt i kanten er 3D stof. Rigtig flot tæppe med en sød inskription til sønnen (som jeg desværre ikke fik taget billede af...)


Edle er også en flittig dame. Jule-tingene er klar til ophængning i vinduer og på dørene:


Edle er også i gang med forstykket til en flot sofapude. Stofferne er rester fra Edles repro-tæpper - primært købt hos Ann i Brøndbyøster:


Ella er gået i gang med et nyt tæppe med stjerner - lavet af masser af trekanter!


Anette er i gang med håndsyet logcabin - inspireret af Bogen "Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig". Vi glæder os til foredraget med de to damer i Kronborgquilterne d. 15. januar!!!


Alle medlemmer har fået en mail om juleafslutningen, hvis du allerede har meldt dig, så se bort fra opfordringen til at melde dig - hvis du ikke har meldt dig, så overvej det endnu engang og skynd dig med en tilmelding hvis du kan og vil med!

Der er syaften d. 18. december for dem der kan og har tid!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar