torsdag den 8. august 2013

Tyvstart på sæsonen

På trods af det varme vejr og at kalenderen stadig siger sommerferie, så var 13 syglade piger mødt op til tyvstarten på sæsonen 2013-14. Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor snakken og opdateringerne på både ferieoplevelser og syprojekter gik livligt over bordet.

Flere havde været rigtig flittige på terrasserne i skyggen under parasollerne; først er det Rita, der havde brugt et taskemønster, købt i Malmø på udflugten inden ferien. Stoffet var fra 2012-udflugten.


Rita havde også fået brugt lidt rester fra lageret til nogle meget små hexagon-blomster. En dækkeserviet var færdig og en mere på vej med quiltningen:


Vivi er vild med AnnaKa-mønstre! Her er det en 'Elsker - Elsker ikke'-bordløber eller Dinner-for-two:


... og her et pudebetræk, der mangler lidt quiltning:


... og en super-sød lille broderi-mappe:


De klare, prikkede lommer er lavet af borddug-plast:


Anette havde også nogle søde ting med - dette juletæppe købte hun både stof og mønster til i Malmø, rigtig flot med kristtjørn-bær med røde perler:


Anette havde også lavet dette sæt med 4 muse-dækkeservietter til barn-svigerbarn:Dejligt at være i gang igen! Næste gang (d. 21. august) kigger vi på aktiviteterne her i efteråret og vinteren. Husk kontingentindbetaling på klubbens konto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar