søndag den 27. januar 2013

Sy sammen - en toilettaske

Sikke en god dag vi havde sammen - vi var 8 quilte-quinder, der hyggede, snakkede, grinede og syede sammen hele lørdag d. 26. januar. Alle havde lavet deres forarbejde hjemmefra, så der var klar til start på at få samlet delene til en toilettaske i egne stoffer.


Vi fik delt nogle gode tips og tricks, vi smagte Edles fantastiske hjemmebagte brød, vi fik besøg af Hanne P, der havde bagt kærnemælkshorn til os, vi spiste os stop-mætte i Miss Coffees bagels og vi smovsede den lækreste appelsin-måne, bagt af Annelise.

Ann-Leila havde syet sin taske op i pang-orange - rester fra et drage-tæppe!


Alle havde symaskiner med - lige undtagen Rita, der havde lavet toilettasken næsten helt færdig hjemmefra, og derfor fungerede som tjenende ånd for os andre ind i mellem hun syede på en Dear Jane-blok.

Vivi, der ellers ikke er glad for at sy på maskine, blev virkelig udfordret med lynlås-i-syning - det blev så flot!
Inge S. syede sin taske med textil-voksdug som for - det var lidt svært visse steder.
Når acrylpindende er blevet leveret og bukket til kommer de med til en syaften, hvor de kan blive syet ind under den øverste lukkekant og så kan vi få taget et fælles-billede af alle de færdige tasker.

1 kommentar:

  1. En hyggelig dag sammen med andre syglade piger. Marie guidede os godt igennem syning af toilettasken - med en meget udførlig sybeskrivelse.Glæder mig allerede til næste sysammen dag i april.

    SvarSlet