mandag den 13. august 2012

Quiltrally d. 30. september

Vi har modtaget følgende:

15 butikker på øerne har arbejdet sammen om at arrangere det første danske quiltrally, som foregår søndag den 30. september 2012. Vi har brugt sommeren til at få detaljerne helt på plads, og det vil vi gerne fortælle om.

Alle deltagende butikker i holder åbent fra tidlig morgen til ud på aftenen. Der er masser af inspiration i butikkerne, og den lange åbningstid gør, at I har mulighed for at besøge mange butikker på een dag, også selv om I kommer langvejs fra.

Listen over de deltagende butikker kan ses på www.quiltrally.dk, hvor vi også har samlet information om arrangementet. For at gøre det lettere for jer at planlægge turen, har vi lavet et kort over de deltagende butikker. Vi har også udarbejdet en brochure – den kan fås på Patchworkforeningens træf i Roskilde, eller hos de deltagende butikker fra sidst i august. Hvis du ikke kan vente, kan du se den her.

Se butikkernes egne hjemmesider for detaljer om dagen - vi tør godt love at det bliver en spændende dag med workshops, demonstrationer, mulighed for at sy sammen med andre og meget andet.

Vi håber at I tager godt mod vores initiativ og glæder os til at se jer til Quiltrally 2012.

Venlig hilsen
Butikkerne bag Quiltrally 2012

Ingen kommentarer:

Send en kommentar