lørdag den 2. juni 2012

Dejlig og vellykket bustur

Den årlige bustur med Kronborgquilterne gik til Næstved og Sorø. Vi tog afsted i blandet vejr: sol og skyer, lidt regn, koldt og en del blæst. Men i bussen hyggede vi os og stemningen og lydvolumen var høj på vej sydover på motorvejen.

Først var vi i Sy og Ide i Næstved, en meget lille butik, men vi kunne være der, når vi fordelte os.
(husk at du kan gøre billederne større ved at klikke på dem!)Der blev handlet og drukket kaffe i baglokalet og vi fik smørrebrød fra nabobutikken. Det var meget fint og vi hyggede os både i butikken og i gården bagved, hvor solen skinnede!

Da vi var færdige i Næstved, gik turen nordpå til Sorø, hvor Sy og Rens ligger næsten på hovedgaden. Butikken er lige så flot indrettet som hendes stande på messerne altid er. Her var god plads både i butikken, i den tilhørende private have og huset, hvor vi også var velkomne. Her stod der kaffe og hjemmebagt kage til os! Uhm - dejligt!

Sy og Rens i Sorø - lille udefra - stor indeni!


Her var både lækre, flotte stoffer og spændende strik


Der blev hygget i gården ved privatenVi var tilbage i Helsingør kl. 16.45 - der var liiiidt mere stille i bussen på vejen hjem end der havde været på vej ud!

Tak for en dejlig dag - og tak til Tina, der havde planlagt og sørget for alt det praktiske med butikkerne, smørrebrød og bussen!

Vi ses igen til august - nærmere bestemt onsdag d. 15.8 kl. 19 i Fællessalen i Fiolen. Der vil blive sendt information ud til alle nuværende medlemmer ca. 10 dage før - de få der ikke har mail, får besked pr. gammeldags post.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar