søndag den 14. november 2021

Syaften d. 3. november

Den opmærksomme vil måske lægge mærke til at der ikke er noget opslag for midt-oktober-syaften ☺Det er ikke fordi vi holdt efterårsferie - vi var faktisk 9 der hyggede sammen, men der var ingen nye ting med jeg kunne tage billeder af. 

Så - derfor: Her er lidt information om julefrokosten, og nogle billeder fra d. 3. november. Jeg sender også en mail ud om julefrokosten, så I får besked på alle kanaler ☺

Julefrokosten er onsdag d. 1. december, og vi mødes kl 18. Der er altså ingen syning denne aften - når vi kommer, har julefrokostudvalget dækket op og rettet an til en hyggelig aften. Hvis du vil med, så skal du indbetale 125 kr på klubbens konto og du skal give besked om hvilket smørrebrød du gerne vil spise. Se smørrebrødslisten længere nede her på siden... Du skal medbringe drikkevarer til eget forbrug og en lille gave til pakkeleg til ca 25 kr. Seneste tilmelding d. 25. november. Din indbetaling er din tilmelding, og du kan give besked om dit smørrebrødsvalg, enten på syaften på onsdag d. 17.11 eller ved at sende besked til mig pr sms på 25312015, husk også dit navn i beskeden. Så sørger jeg for at beskeden kommer videre. 

Corona: Vi talte sidste gang om forholdsregler i forhold til corona-smitten, og vi blev enige om at alle tager en test max 2 dage inden julefrokosten, uanset at vi er vaccineret. Så er vi så meget på den sikre side som vi kan være.

(Klik på billedet for at se det større)

Anette har syet dette meget flotte lille tæppe (lidt større end babytæppe-størrelse, det er svært at vurdere på billedet) i grønne balistoffer:


Birte er nok den mest produktive i Kronborgquilterne - hun har syet små kvadratiske dækkeservietter:Og små tasker/punge i "omvendte" stoffer:Birte har også lavet indkøbsnet, et pudebetræk og flere små opbevaringspunge:


Vi ses på onsdag d. 17. november!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar