fredag den 4. januar 2013

Kom og sy en toilettaske!

Godt nytår til alle - også dem som ikke var med onsdag lige efter nytår. På trods af den nyligt overståede juletid og nytårsaften, så var der mange der var friske på lidt syning d. 2. januar.

Der er pt en teknisk fejl på bloggen, så der kan ikke lægges billeder på - de kommer så snart det virker igen. Glæd dig til at se Ellas færdige 3d-blomster-top i repro-stoffer, Annette M's sandwich af en BOM fra Patchworkhuset, Merete A's færdige jule-bordløber og Anette H's ugletaske!

Så kan vi her gøre lidt reklame for vores sy-sammen-lørdag d. 26. januar! Vi mødes i fællessalen kl. 9.30 og slutter nok kl. 16.00.

Kom og vær med til at sy en toilettaske i samme model som denne her:

Dette billede ligger også her - derfor kunne jeg sætte netop dette billede ind!
Du melder dig til ved at indbetale 175 kr til klubbens konto regnr. 5050 (Jyske Bank)
kontonr. 1502798 senest torsdag den 17. januar. Herefter vil der blive bestilt materiale til de nødvendige stivere, så fristen skal overholdes!

Beløbet dækker bl.a. frokost-bagel og et sæt stivere til toilettasken. Medbring selv drikkevarer til dagen.

De tilmeldte personer vil få en mail om hvad der skal medbringes på dagen af materialer.

Hvis yderstoffet skal syes som patchwork ligesom på billedet, så skal man forberede sig hjemmefra. Yderstoffet er et rør der er 80cm i omkreds og 19cm højt. Toilettasken ovenfor er syet med 5x5 cm kvadrater, 3x16 kvadrater + en strimmel stof foroven og forneden på røret. Denne strimmel forsvinder næsten ind i lukkekanterne. Så - nu har du de nødvendige oplysninger hvis du gerne vil lave et stykke patchwork til toilettasken - og så kan du gå igang nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar