lørdag den 25. april 2015

Syaften d. 15. april

Pernille har syet og på andre måder været kreativ - hun har lavet en smart mappe til opbevaring af igangværende (små) projekter med alle de dimser man nu ellers har brug for: tråd, nåle, sakse osv. Sådan ser den ud når den er lukket og kan bæres rundt:


Og her er den åbnet op. Skelettet i indmaden er et tykt ringbind, der kan købes hos boghandleren.
Der er transparante lommer og elastikholdere og alt muligt smart til opbevaring:


Og så kan man sætte flere lommer ind i ringbindets beslag - det er kun tykkelsen/volumen på projekterne der sætter grænsen:


 Hanne P. havde tre tæpper med i dag til fremvisning. Først to baby-tæpper - et der nok kun egner sig til en pige, og et andet, der både kan være til en dreng og en pige.


Du ser så sød ud på dette billede Hanne - derfor klippede jeg dig ikke ud af billedet!


Vi har mange aftner i Kronborgquilterne set Hanne sy på sine pink og lilla hexagon-blomster med sort omkring. Nu er det hele færdigt i slumretæppestørrelse:


Her er der signeret med en fin label på bagsiden:


Husk at tilmelde dig udflugten d. 30. maj - indbetal 150 kr til klubbens konto!

Læg mærke til at der er lagt kalender op for næste sæson - der er allerede lagt et par lørdagskurser ind.

Vi ses onsdag d. 6. maj!

fredag den 10. april 2015

Syaften d. 1. april

På trods af at det var aftenen lige inden påske var der ca. 15 Kronborgquiltere der mødtes for at hygge-sy.

Først er det en citron-dækkeserviet-bordløber (den er lidt stor til at være en dækkeserviet), syet af - ja hvem var det nu???


Vivi er for 3. - 4. - 5. gang gået i gang med et Dear Jane. Denne gang (igen) er Vivi helt sikker på at hun vil lave den helt færdig. Lad os nu se - det kunne være sjovt hvis vi til Kronborgquilternes 20 eller 25 års udstilling kunne vise vores færdige Dear Janes frem.


Vivi havde også sin helt færdige sampler med - både mønster og de fleste af stofferne er fra Patchworkhuset i Brøndbyøster. Super flot!!!


Udflugtsgruppen er klar med programmet for sommerturen d. 30. maj. Det bliver sendt ud med mail - men det er hemmeligt hvor turen går hen!